Ce știi înainte de a cumpăra un covor modern

Introducere

Știi cum designul sufrageriei tale afectează decorarea acestuia? Covorul modern este cel mai important element în acest scop. Ar trebui să facă parte din decorul general, dar trebuie să aibă și un rol specific și nu ar trebui să se ascundă doar sub alte obiecte. În acest articol, îți vom spune ce să cauți atunci când îți cumperi un covor nou, astfel încât să poți alege unul care se potrivește perfect stilului sau dispoziției tale!

Nu iei dimensiunea covorului.

Când cumpărați un covor, trebuie luate în considerare dimensiunea camerei și a mobilierului dvs. Covorul ar trebui să fie proporțional cu aceste elemente, astfel încât să arate bine în camera ta.

Nu iei dimensiunea covorului dacă vrei să te asiguri că ai suficient spațiu pentru toți membrii familiei sau prietenii tăi care vin la cină. Dacă există trei persoane care stau în jurul unei mese, atunci fiecare persoană va avea nevoie de aproximativ o jumătate de inch (1 cm) mai mult decât lungimea propriului corp de la o parte a scaunului la alt picior de scaun; aceasta înseamnă că, dacă ar dori mai mult de un picior de scaun stabilit la 45 de grade (0), atunci ar avea nevoie de aproximativ 3 picioare (~1 metru) lungime totală între acele scaune înainte ca spatele lor să atingă spatele celuilalt (distanța dintre doi pereți) .

Nu știu culoarea și modelul potrivite

Culoarea și modelul covorului dvs. ar trebui să fie în concordanță cu stilul camerei. Daca ai un stil contemporan, atunci alege culori neutre. Pe de altă parte, dacă aveți în vedere un design clasic sau tradițional, atunci căutați nuanțe mai îndrăznețe care să contribuie la îmbunătățirea atmosferei generale.

Dacă nu sunteți sigur ce covor este potrivit pentru spațiul dvs. – indiferent dacă este modern sau tradițional – întrebați prin preajmă! Există o mulțime de resurse online în care oamenii își pot împărtăși opiniile pe baza experienței personale: bloguri precum Lifehacker și Apartment Therapy oferă o mulțime de informații utile despre stilurile de decorare, precum și sfaturi de cumpărături pentru a găsi covoarele potrivite la prețuri accesibile.

Secretul unui living frumos decorat este ascuns în detalii.

Secretul unui living frumos decorat este ascuns în detalii. Un covor, de exemplu, joacă un rol important în schema de decorare. Atunci când alegeți un covor, trebuie să luați în considerare dimensiunea și culoarea acestuia, precum și tipul său: covoarele din lână sunt calde și confortabile; fibrele sintetice sunt mai ușoare și mai durabile decât cele naturale (dar necesită îngrijire adecvată).

De asemenea, este important să așezați corect covorul, astfel încât să creeze coeziune cu alte elemente ale spațiului dvs. de locuit. De exemplu: dacă aveți o suprafață mare acoperită de covoare, atunci va fi dificil să găsiți un singur loc în care totul să arate bine împreună – veți avea nevoie și de mai multe covoare mai mici aici! De aceea, vă recomandăm să folosiți două sau trei tipuri diferite de covoare deodată atunci când decorați interiorul casei dvs

Concluzie

Cred că cumpărarea unui covor modern este cel mai ușor lucru din lume. Doar intrați online și căutați covoare, apoi le cumpărați! Dar dacă doriți să cumpărați un covor frumos pentru camera dvs. de zi, atunci citiți mai întâi acest ghid.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DESPRE NOI

Empera Home S.R.L. Depozit Covoare

SOCIAL MEDIA

resim_2022-03-11_195511
resim_2022-03-11_200141
mc_symbol_opt_73_3x
Webdesign: Murat Katarci
Copyright emperahome.com @2022